Autoilu alueella

Ryhmäpuutarhalla on kaksi pysäköintipaikkaa ja muutamia erillisiä inva-tunnuksella merkittyjä pysäköintipaikkoja.

Isolla parkkipaikalla on numerointi, joka ei osoita mökkikohtaista paikkaa vaan on laadittu ohjeelliseksi osoittamaan pysäköintitiheyttä.  Tämä parkkipaikka on tarkoitettu viljelijöille.  On suositeltavaa, että siellä pysäköitäisiin vain yksi auto/mökki kerrallaan. Juhannuksesta heinäkuun loppuun parkkipaikalla saattaa ajoittain olla ahdasta. Silloin on tärkeää pysäköidä autot riittävän lähelle toisiaan ettei jää hukkatilaa.

 Vierasparkkipaikka on hieman kauempana Luhtaankartanontien molemmin puolin.

 Varsinaiselle mökkialueelle voi ajaa autolla vain raskaiden tavaroiden kuljetusta varten. Tällöin auto on siirrettävä mökin edestä parkkipaikalle heti lastauksen tai purkamisen jälkeen. Parkkipaikan vieressä on kahdet vetoaisalliset kärryt, joita voi lainata esim painavien kauppakassien siirtämiseen mökille.

 Mökkialueen nopeusrajoitus on 10 km tunnissa. Sitä on syytä noudattaa ensisijaisesti turvallisuuden vuoksi. HIekka/soratiet myös pölyävät voimakkaasti varsinkin pitkinä sateettomina kausina ja hiljaisella nopeudella ajaminen vähentää sekä pöly- että meluhaittoja.

 Joskus tulee tarvetta saada mökille rakennustarvikkeita tai muuta painavaa tavaraa, jonka kuljetukseen tarvitaan pakettiautoakin isompaa kalustoa. Tavaran tilaajan tulee informoida autonkuljettajia mökkiteiden kapeudesta ja opastaa lasti perille huolellisesti. Mikäli nurmikoita tai muita istutuksia vaurioituu ovat lastin tilaaja ja auton kuljettaja keskenään sopien velvolliset korjaamaan vauriot.