Ranta-alue

Saunat ja takkatupa

Rantasauna ja pieni uimapukusauna sijaitsevat Näsijärven rannassa. Rantasauna lämpiää viljely-/kesäkaudella lauantaisin ja uimapukusaunan voi lämmittää vaikka joka päivä, paitsi yhtäaikaa ison saunan kanssa. Saunat lämmitetään yhdistyksen puilla.

 Uimapukusaunassa voi käydä lämmittelemässä, mutta siellä ei saa peseytyä, koska siellä ei ole viemäröintiä. Ranta-alueella ei saa käyttää pesuaineita. Saunat lämmitetään talkootyönä.

Rantasaunan yhteydessä on takkatupa, jossa yhdistyksen jäsenet voivat viettää vapaa-aikaa. Takkatuvalta löytyy yhdistyksen suppilautojen varausvihko.

Grillikatos sijaitsee rantasaunan vieressä. Grillikatoksessa on puilla lämmitettävä grilli ja muurinpohjapannu.

"Talvisaunojat" lämmittävät omilla puillaan uimapukusaunaa viljelykauden ulkopuolella, ja tekevät talvella rantaa avannon. Talvisaunojiin voivat kaikki halukkaat liittyä.

Uimaranta ja venepaikat

Koska yhdistyksen alue rajoittuu Näsijärveen, on yhdistyksen  käytössä uimaranta ja venepaikat soutuveneille. Uimarantaa koskevat kaupungin uimarannoilla noudatettavat säännöt. Yhdistys vuokraa maalle vedettäville veneille paikkoja yhdistyksen jäsenille.

Urheilukenttä

Rannan läheisyydessä on laaja alue vapaa-ajan viettoon. Käytössä on nurmikenttä pallopelejä varten, jalkapallomaalit, tenniskenttä, lentopallokenttä, sulkapallokenttä, petankkikenttä sekä lapsille hiekkalaatikko ja keinuja. Urheilukenttä pidetään myös kunnossa yhdistyksen jäsenten talkoovoimin.