Tiedottaminen

Yhdistyksen virallinen tiedottaminen tapahtuu yhdistyksen kotisivuilla olevilla kirjautumisen vaativilla jäsensivuilla https://niihama.siirtolapuutarhaliitto.fi sekä perinteisellä ilmoitustaululla, Tietolaarilla. Kotisivujen etusivulta saa paljon yleistä tietoa yhdistyksestä, kuten tapatumakalenteri, mutta kirjautumalla jäsensivuille löytyy mm. keskustelupalsta, hallituksen kokousten ja yhdistyksen sääntömääräisten kokousten pöytäkirjat. Sieltä löytyy myös erilaisia ohjeita ja oppaita, kuten rakennusohjeet, vessojen siivousohjeet, ison saunan siivousohje, kompostointiopas, oppaat vierasperäisistä kasveista, yhdistyksen pelastussuunnitelma ja tietenkin yhdistyksen säännöt.

Tämän kaiken lisäksi jäsensivuilta löytyvät urheilukilpailujen tulokset. Ne toki julkaistaan myös Tietolaarilla, mutta jäsensivuilla ne näkyvät koko vuoden.

Tietolaarilta löytyvät myös tiedot mm. ison saunan lämmitysajoista ja -vuoroista, keittiön yhteisötyövuoroista ja tietenkin tietoa erilaisista tapahtumista.

Yhdistyksen sääntömääräisestä vuosikokouksesta eli kevätkokouksesta ilmoitetaan jäsenille, joko kirjeitse tai sähköpostilla. Syyskokouskutsu lähetetään sähköisesti tai jakamalla kutsut mökkien postilaatikkoihin. Sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa sihteerille. Pyrkimyksenä on vähentää yhdistyksen postikuluja.

Virallisten tiedotuskanavien lisäksi on käytössä WhatsApp-pikaviestintäpalvelu, jonka kautta saa tiedon tarvittaessa nopeasti. Facebookista löytyvät Niihaman siirtolapuutarha- sekä Niihaman mökkiläiset -ryhmät. Nämä kumpikin ovat yleisiä ryhmiä, joten kuka tahansa voi liittyä ryhmiin.